Elos Laser

 

Wat is de Elos laser en hoe werkt het?

Elos is een veilige, niet-invasieve behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de elos-technologie. Elos combineert bipolaire radiofrequentie (RF) met een flitslamp (IPL). Deze unieke techniek heeft een ingebouwd veiligheidssysteem en is mede daardoor minder belastend voor de huid.

Elke puls die tijdens de Elos RF-behandeling de huid binnendringt, bestaat uit twee energiebronnen: bipolaire RF en een flitslamp (IPL). De Elos RF-kuur bestaat uit gemiddeld 3 beurten met een interval van 3 weken. De Elos RF verbetert met elke puls de textuur en de teint van de huid door de rode vaatjes, pimentvlekken en zonbeschadiging te verminderen. Vergrote poriën worden kleiner en rimpeltjes verminderen. De huid zal er na de behandeling veel gladder, gezonder en jonger uitzien.

 

Welke zones kan je behandelen?

 

Elos is geschikt voor het gelaat, de decolleté, hals en handen.

Wie kan de Elos laten toepassen?

 

Iedereen die last heeft van couperose of overmatige pigmentatie. Enkel diegene die al een donkere huid hebben, mogen geen Elos laser doen. De laser zou dan op het algemene pigment inwerken en de huid verlichten.

Wanneer kan de Elos toegepast worden?

 

In principe kan de Elos het ganse jaar door. Wij adviseren echter om NIET tijdens de zomermaanden de Elos toe te passen. Daar de Elos toch diep in de huid dringt, wordt deze gevoeliger voor de zon. De huid is dan meer vatbaar voor UV-stralen.

Wat na de behandeling?

 

Door de Elos behandeling wordt de huid gestimuleerd en komt het pigment naar boven. De huid zal de eerste dagen wat rood zien. Pigmentvlekken zullen eerst donkerder worden. De klant mag dit camoufleren met aangepaste Minerale Make-up van Jane Iredale.

Deze roodheid trekt na enkele dagen weg. Pigmentvlekjes gaan eerst donkerder worden en een klein velletje vormen. Deze verdwijnen na enkele dagen.

Na 3 weken kan u een nieuwe behandeling ondergaan.

Denise R.: “na iedere Elos behandeling is de klant verplicht een crème op basis van vitamine K met SPF50 te gebruiken. Deze crème versnelt het genezingsproces van de huid en is uitstekend voor gevoelige, rode huiden.”

Resultaten