Wat kan jij doen voor een gezonde huid?

Belangrijk is dat je thuis de juiste producten gebruikt. Wist u dat ongeveer 90% van de verzorging door u gedaan wordt bij u thuis in uw badkamer? Hoe beter je thuisverzorging is, hoe beter je resultaat zal zijn.

Wat zijn goede producten?

Om echt op huidverbetering te werken, heb je producten nodig die werken op celniveau. D.w.z. tot in de kern van de cel. Hier gaan zij het DNA van onze cel hervormen. Ons beschadigd DNA gaan we weer gezond maken.
Het AVST gamma van Environ is hiervoor ideaal.

Het is niet alleen belangrijk om een goed product te hebben. Ook de celactiviteit is belangrijk. Hoe actiever onze cel is, hoe beter deze al de ingrediënten gaat opnemen. Om deze activiteit te verbeteren of te verhogen maken we gebruik van zuren.
Het Renophase of Dermaceutic gamma sluit hierdoor perfect aan op het AVST gamma. Deze zuren gaan niet enkel de activiteit van onze cel verhogen, maar ook de opname van de andere actieve producten verbeteren.
Hoe beter onze huid de producten kan opnemen, hoe beter en sneller we een gezonde huid bekomen.

 

Back to Basics

Reinigen is wel de belangrijkste stap in heel je verzorgingsritueel.
Veel vrouwen gaan hier besparen omdat ze een melk of gel rap te duur vinden. Feit is dat deze melk of gel wel hét belangrijkste product is. Dagelijks gebruiken we make-up, krijgen we invloeden van buitenaf, allerlei externe factoren zetten zich op onze huid. Daarom is het zeer belangrijk om 's avonds deze invloeden uit onze huid te reinigen. Ook als je geen make-up op hebt!
Goedkopere reinigingsproducten nemen vaak niet alle onzuiverheden weg uit je huid. Wanneer je dan lotion of tonic op een watje doet, heb je vaak meerdere watjes nodig om je huid volledig proper te krijgen.
Dat kan toch niet de bedoeling zijn?
Dus dames, niet te gierig op je reiniging, het is de basis voor een gezonde huid!

 

Een voorbeeld van een reiniging die veel van onze klanten al gebruiken:

Dag:

- Cleansing Lotion - Foamer 15 - Moisturizing Toner - 

Nacht:

- Pre-cleansing Oil - Cleansing Lotion - Moisturizing Toner

Beschermen!!!

Dat UV-stralen één van de grootste boosdoeners is voor onze huid, weten we allemaal. Daarom is het belangrijk je goed te beschermen als je in het daglicht komt.
Start je dag met een SPF15. Maak hiervan een gewoonte om dit het ganse jaar door te doen. 
We horen nog te vaak " ja, maar de zon schijnt toch niet". Het zijn niet de zonnestralen maar de UV-stralen die schade aanbrengen. Die zijn er het hele jaar door. UV-A staat voor Aging. AV-B staat voor Burning. Met andere woorden in de zomer is er meer UV-B waardoor je sneller bruint of pigmentvlekken ontstaan. In de winter is er meer UV-A en deze stralen zijn verantwoordelijk voor de veroudering. Je kan die SPF dus beter ook in de winter smeren, zelfs als je geen straaltje ziet.

 

Wil je weten welk product voor jouw geschikt is?
Maak een afspraak voor een huidanalyse. Wij helpen u graag verder.